Website-ul www.produsecurateniedeodue.ro este proprietatea CIRCIU DANIELA I.I., CIF: 43427782, Nr. Inregistrare: F/426/2020, Sediu Social. STRADA COBALA, NR. 100, SENDRICENI, jud Botosani.

Utilizatorii site-ului www.produsecurateniedeodue.ro sunt rugati sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor utilizati si a conditiilor stipulate.

www.produsecurateniedeodue.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

POLITICA DE LIVRARE SI TRANSPORT

Termenul de livrare al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 2 zile si 5 zile din momentul inregistrarii comenzii in serverele www.produsecurateniedeodue.ro. Cu toate acestea, termenul de livrare cel mai des intalnit este de 24-48 ore lucratoare.

Furnizorului  isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu instiintarea cumparatorului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si incasare, in conditiile in care nu se specifica altfel. www.produsecurateniedeodue.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Toate produsele achizitionate prin site-ul www.produsecurateniedeodue.ro intra sub incidenta unui contract de transport, va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

POLITICA DE RETUR

Produsele cumparate de pe site-ul www.produsecurateniedeodue.ro pot fi returnate in termen de 15 zile calendaristice. Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa ne comunicati decizia de returnare prin email la produsedeodue@gmail.com.

NU se accepta returnarea produselor folosite sau a celor care au fost desigilate.

Conditii referitoare la produsul returnat:

  • produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate documentele si etichetele care le-au insotit
  • produsele se returneaza impreuna cu factura fiscala care dovedeste achizitionarea acestora

Diamond Italian Clean va inapoia contravaloarea produsului prin virament bancar in contul specificat, in cel mai scurt timp posibil de la primirea integrala a coletului de retur la sediul Diamond Italian Clean.

Cheltuielile de returnare a produselor vor fi achitate de catre dumneavoastra.

Returnarea produselor se face la adresa: CIRCIU DANIELA I.I., STRADA COBALA, NR. 100, SENDRICENI, judet Botosani, cod postal 717380, telefon contact: +40 746286032